OMA TILI

Antti Vuori - Guassi

390,00 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): vuoria2 Osastot: ,

Lisätiedot

Paino 4 kg
Mitat 55 × 69 × 2 cm
Aihe

Surrealistinen

Koko (ilman kehyksiä)

42 x 57 cm

Leveys (rajausluokka)

40-80 cm

Taiteilija

Tekniikka

Maalaustaide

Haluatko saada lisätietoja teoksesta tai tehdä tarjouksen? Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kaikki myytävä taide on myös lainattavissa. Jos haluat piristää kotisi tai työpaikkasi ilmettä esimerkiksi vuodenajan mukaan tai et ole aivan varma taideostopäätöksestäsi, lainaaminen on hyvä vaihtoehto. Teosten lainaaminen alkaen 20€/kk, alta näet tämän kyseisen teoksen vuokrahinnan.


Taulun vuokra: 20€/kk


Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Taiteilija: Antti Vuori

Antti Ilmari Vuori (13. kesäkuuta 1935 Turku − 24. joulukuuta 2014 Helsinki) oli suomalainen taidemaalari, kuvanveistäjä ja taidegraafikko.

Vuoren vanhemmat olivat taiteilija Ilmari Vuori ja tekstiili- ja muotisuunnittelija Kerttu Johnsson. Hän kävi viisi luokkaa oppikoulua ja opiskeli sitten Suomen Taideakatemian koulussa 1953−1958. Vuori voitti vain 12-vuotiaana Suomen oppikoulujen piirustus- ja maalauskilpailun, voitokas työ lähetettiin Chicagon lastentaiteen museoon. Taideakatemian koulussa Vuori oli sekä Erkki Koposen että Sam Vannin oppilas, joka siirtyi abstrakteista aiheista informalismiin 1960-luvun alussa. Ennen ryhtymistään vapaaksi taiteilijaksi vuonna 1965 hän työskenteli seitsemän vuotta mainostoimistojen palveluksessa. Vuori oli Maaliskuulaiset-taiteilijaryhmän jäsen. Hänet tunnetaan erityisesti surrealistina ja fantasiataiteilijana, joka käytti teoksissaan voimakkaita värejä. Monissa Vuoren teoksissa on huumoria ja koomisuutta, maalausten ohella hän teki sekä veistoksia että grafiikkaa. Hänen teoksiaan on ollut esillä useissa näyttelyissä Suomessa ja ulkomailla ja niitä on myös museoissa ja muissa julkisissa kokoelmissa.

Lisää teoksia taiteilijalta Antti Vuori

Taidetalo Ryynänen

OSTOKSILLE
Laadukkaan taiteen ostopaikka niin myymälässä kuin netissäkin.

Tee tarjous.
Kun löydät mieleisesi teoksen mutta haluaisit vielä neuvotella hinnasta - voit tehdä tarjouksen.