OMA TILI

Esko Railo - Arktikaa huipussa - Serigrafia

390,00 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): railo Osastot: ,

Lisätiedot

Paino 3 kg
Mitat 61 × 49 × 2 cm
Aihe

Ihmishahmo, Naivismi

Koko (ilman kehyksiä)

42 x 32 cm

Leveys (rajausluokka)

40-80 cm

Taiteilija

Tekniikka

Grafiikka

Haluatko saada lisätietoja teoksesta tai tehdä tarjouksen? Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kaikki myytävä taide on myös lainattavissa. Jos haluat piristää kotisi tai työpaikkasi ilmettä esimerkiksi vuodenajan mukaan tai et ole aivan varma taideostopäätöksestäsi, lainaaminen on hyvä vaihtoehto. Teosten lainaaminen alkaen 20€/kk, alta näet tämän kyseisen teoksen vuokrahinnan.


Taulun vuokra: 20€/kk


Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Taiteilija: Esko Railo

Esko Railo (s. 1961, Säkylä – k. 2019) taidegraafikko Porista, joka oli myös luontokuvaaja ja teki pronssiveistoksia. Grafiikassa Railo käytti syvä- ja kohopaino tekniikoita.

Railo kävi vuosina 1982-83 Oriveden opiston kuvataidelinjan ja 1983-86 Kankaanpään taidekoulun. Hän toimi opettajana Porin taidekoulussa ja Kankaanpään taidekoulussa.

Railon teoksia on useissa julkisissa kokoelmissa mm. Alvar Aallon museo, Aineen Taidemuseo, Amos Anderssonin museo, Emil Cedercreutzin museo ja Helsingin kaupungin taidemuseo.

Railo kuului Suomen Taidegraafikoiden liittoon, Porin Taidegraafikoihin, Turun Taidegraafikoihin Porin taiteilija seuraan ja Suomen luonnon valokuvaajiin.

Lisää teoksia taiteilijalta Esko Railo

Taidetalo Ryynänen

OSTOKSILLE
Laadukkaan taiteen ostopaikka niin myymälässä kuin netissäkin.

Tee tarjous.
Kun löydät mieleisesi teoksen mutta haluaisit vielä neuvotella hinnasta - voit tehdä tarjouksen.