OMA TILI

Jukka Parviainen - Aamulla III - Öljyvärimaalaus

690,00 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): parviainen17 Osastot: ,

Lisätiedot

Paino 5 kg
Mitat 93 × 53 × 5 cm
Aihe

Naishahmo

Leveys (rajausluokka)

40-80 cm

Taiteilija

Tekniikka

Maalaustaide

Koko (ilman kehyksiä)

79 x 39 cm

Haluatko saada lisätietoja teoksesta tai tehdä tarjouksen? Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kaikki myytävä taide on myös lainattavissa. Jos haluat piristää kotisi tai työpaikkasi ilmettä esimerkiksi vuodenajan mukaan tai et ole aivan varma taideostopäätöksestäsi, lainaaminen on hyvä vaihtoehto. Teosten lainaaminen alkaen 20€/kk, alta näet tämän kyseisen teoksen vuokrahinnan.


Taulun vuokra: 35€/kk


Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Taiteilija: Jukka Parviainen

Taiteilija ja perheenisä Parviainen syntyi Lieksassa vuonna 1958.  Nykyisin hän asustaa Jakokoskella jonka luonnon ympäröimässä maisemassa sijaitsee myös hänen ateljeensa.  Taideopinnot hän suoritti Turun piirustuskoulussa. Jukan taidetta on ollut esillä sekä yksityisissä että yhteisnäyttelyissä ympäri Suomea, yli 40.llä paikkakunnalla.

Parviainen tunnetaan ehkä parhaiten kauniista Pohjois - Karjalaisista maisemakuvauksistaan; Kolin näkymistään, Pielisen- ja Höytiäisen rantamaisemista sekä kauniista talvisista metsistä tykkylumisine puineen.

Taiteilija kuvaa upeasti saapuvaa hämärää, pilvien ja valon leikkia taivaalla, heijastuksia veden pinnalta luoden aikaan pysäyttävän kauniin kuvan, maiseman jonne tekisi mieli astua sisään.

Monipuolisena taiteilijana Jukka kuvaa yhtä vakuuttavasti myös tyrskyävää jäämerta, hillittyjä asetelmia kuparipannuineen sekä upeita ja sensuelleja naisfiguureja.

Lisää teoksia taiteilijalta Jukka Parviainen

Taidetalo Ryynänen

OSTOKSILLE
Laadukkaan taiteen ostopaikka niin myymälässä kuin netissäkin.

Tee tarjous.
Kun löydät mieleisesi teoksen mutta haluaisit vielä neuvotella hinnasta - voit tehdä tarjouksen.