OMA TILI

Kari Huhtamo - Artic spring lights 5 - Serigrafia

420,00 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): huhtamo Osastot: ,

Lisätiedot

Paino 1 kg
Mitat 88 × 65 × 3 cm
Aihe

Abstrakti

Koko (ilman kehyksiä)

65 x 43 cm

Leveys (rajausluokka)

40-80 cm

Taiteilija

Tekniikka

Grafiikka

Haluatko saada lisätietoja teoksesta tai tehdä tarjouksen? Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kaikki myytävä taide on myös lainattavissa. Jos haluat piristää kotisi tai työpaikkasi ilmettä esimerkiksi vuodenajan mukaan tai et ole aivan varma taideostopäätöksestäsi, lainaaminen on hyvä vaihtoehto. Teosten lainaaminen alkaen 20€/kk, alta näet tämän kyseisen teoksen vuokrahinnan.


Taulun vuokra: 21€/kk


Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Taiteilija: Kari Huhtamo

Kari Kauko Johannes Huhtamo (s. 11. tammikuuta 1943 Rovaniemi) on suomalainen kuvanveistäjä ja taide graafikko Hänen teoksiaan ovat muun muassa Lapin jälleenrakennuksen muistomerkki (Rovaniemi, 1977) ja Polskis (1976) Oulun uimahallin edessä. Järvenpää-talon lämpiössä on Huhtamon teräsveistos Abstraktio (1988-89). Huhtamo oli ensimmäinen suomalainen jonka töitä oli näytteillä Tretjakovin galleriassa Moskovassa.

Kesällä 2010 pidettiin Huhtamon laajin ulkonäyttely, laajuudessaan 10 abstraktia teräsveistosta, Suomen tasavallan presidentin kesäasunnolla Naantalin Kultarannassa. Kyseessä oli myös ensimmäinen taidenäyttely Kultarannassa. Huhtamon veli on näyttelijä Markku Huhtamo.

Lisää teoksia taiteilijalta Kari Huhtamo

Taidetalo Ryynänen

OSTOKSILLE
Laadukkaan taiteen ostopaikka niin myymälässä kuin netissäkin.

Tee tarjous.
Kun löydät mieleisesi teoksen mutta haluaisit vielä neuvotella hinnasta - voit tehdä tarjouksen.