OMA TILI

Kirsi Ryynänen - Lähteellä - Öljyvärimaalaus

290,00 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): ryynänenk1 Osastot: ,

Lisätiedot

Paino 1 kg
Mitat 37 × 23 × 3 cm
Aihe

Ihmishahmo, Surrealistinen

Leveys (rajausluokka)

Alle 40 cm

Taiteilija

Tekniikka

Maalaustaide

Koko (ilman kehyksiä)

30 x 16 cm

Haluatko saada lisätietoja teoksesta tai tehdä tarjouksen? Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kaikki myytävä taide on myös lainattavissa. Jos haluat piristää kotisi tai työpaikkasi ilmettä esimerkiksi vuodenajan mukaan tai et ole aivan varma taideostopäätöksestäsi, lainaaminen on hyvä vaihtoehto. Teosten lainaaminen alkaen 20€/kk, alta näet tämän kyseisen teoksen vuokrahinnan.


Taulun vuokra: 15€/kk


Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Taiteilija: Kirsi Ryynänen

Olen vapaa taiteilija. Aloitin maalaamisen v. 1996 harrastuksena Kontiolahden kansalaisopistossa. Sisälläni uinunut taiteilija heräsi tuolloin. Myöhemmin olen käynyt useita erilaisia kuvataidekursseja. Minulla on ollut omaa aktiivista näyttelytoimintaa ympäri Suomen vuodesta 2010 alkaen.

Pidin yksityistä Piitta Galleriaa Kontiolahden vanhassa pappilassa, asuessani siellä vuosina 2010 - 2013. Oman taiteellisen työskentelyn lisäksi järjestän erilaisia kuvataidekursseja. Olen valmistunut Vedic Art opettajaksi v. 2007. Pitämäni kuvataideopetus on pitkälti vaihtoehtoista ja luovaan prosessiin pohjautuvaa koulutusta.

Olen järjestänyt erilaisia opetuskokonaisuuksia niin yksityisille ihmisille kuin erilaisille yhteisöille. Oma maalaaminen on oleellinen osa myös opetustyötäni. Se antaa sille pohjan ja perustan

~~Maalaaminen on minulle paitsi ilmentämistä ja kuvantekemistä, niin se on myös tutkimusmatkaa omaan itseeni. Tekemiseni on vapaata ja kokeilevaa. Mitään varsinaista alkuajatusta tai valmista päämäärää ei ole. Maalaus alkaa värikerrosten tekemisestä ja jatkuu niistä saamastani inspiraatiosta. Työ ja tekeminen itsessään kuljettavat valmistuvaa kuvaa. Jossakin vaiheessa prosessia kuvapinta saa sen muodon ja "hengen", mitkä puhuttelevat ja työ etenee siitä käsin valmiiksi.

Kuvatyöskentelyni pohjalla on hiljaisuus, mistä aiheet tulevat, ilmentyvät. Kuvien syntymisen kannalta oma hiljentyminen ja väljä tila ovat tärkeitä itselleni. Tekeminen on näkemistä, kuuntelemista ja vuoropuhelua kuvan ja itsen kanssa.

~~Kuvantekeminen on itselleni yksi muoto ilmentää olemista ja elämää sekä löytää alati uutta.
Maalaaminen on ilmaisun lisäksi näkemistä, kokemista ja merkityksellisen kuvittamista.

Se tuo välineitä työhöni ja oivalluksia elämään. Kuvassa ovat myös Piitan juuret.
Maalaaminen johdatti taannoin yritykseni syntyyn ja on nyt kurssieni pohja.

Lisää teoksia taiteilijalta Kirsi Ryynänen

Taidetalo Ryynänen

OSTOKSILLE
Laadukkaan taiteen ostopaikka niin myymälässä kuin netissäkin.

Tee tarjous.
Kun löydät mieleisesi teoksen mutta haluaisit vielä neuvotella hinnasta - voit tehdä tarjouksen.