OMA TILI

Lea Ignatius - Opus 26 - Etsaus

390,00 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): ignatius Osastot: ,

Lisätiedot

Paino 3 kg
Mitat 49 × 60 × 3 cm
Aihe

Abstrakti

Koko (ilman kehyksiä)

29 x 39 cm

Leveys (rajausluokka)

40-80 cm

Taiteilija

Tekniikka

Grafiikka

Haluatko saada lisätietoja teoksesta tai tehdä tarjouksen? Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kaikki myytävä taide on myös lainattavissa. Jos haluat piristää kotisi tai työpaikkasi ilmettä esimerkiksi vuodenajan mukaan tai et ole aivan varma taideostopäätöksestäsi, lainaaminen on hyvä vaihtoehto. Teosten lainaaminen alkaen 20€/kk, alta näet tämän kyseisen teoksen vuokrahinnan.


Taulun vuokra: 20€/kk


Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Taiteilija: Lea Ignatius

Lea Toini Johanna Ignatius, (o.s. Jännes) (26. lokakuuta 1913 Helsinki – 27. kesäkuuta 1990 Lohja) oli suomalainen taidegraafikko.

Ignatius opiskeli piirustusta ja taidehistoriaa Helsingin yliopistossa sekä Taideteollisuuskeskuskoulussa 1930-luvulla. Hän tuli tunnetuksi etevänä piirtäjänä ja muotokuvamaalarina. Ensimmäisen yksityisnäyttelynsä hän piti Helsingissä Strindbergin Taidesalongissa syksyllä 1948. Taidegrafiikkaa hän opiskeli 1960-luvun lopulla Salzburgissa Itävallassa ja 1970-luvulla Pariisissa, ja nousi Suomen eturivin taidegraafikkojen joukkoon. Ignatiuksen teoksia on useiden suomalaisten ja ulkomaisten taidemuseoiden kokoelmissa.. Valtion taiteilijaeläke hänelle myönnettiin 1979.

Ignatius oli avioliitossa dipl.ins. Reino Ignatiuksen (1913–2001) kanssa. Heidän esikoistyttärensä on taidegraafikko Elina Luukanen (s. 1941). Hänen vanhempansa olivat Maataloustuottajain Keskusliiton (MTK) pitkäaikainen puheenjohtaja Juho Jännes (aiemmin Genetz, 1880–1964) ja Suomen Sotilaskotiliiton puheenjohtajana toiminut Toini Jännes (s. Liljeström, 1884–1942).

Lisää teoksia taiteilijalta Lea Ignatius

Taidetalo Ryynänen

OSTOKSILLE
Laadukkaan taiteen ostopaikka niin myymälässä kuin netissäkin.

Tee tarjous.
Kun löydät mieleisesi teoksen mutta haluaisit vielä neuvotella hinnasta - voit tehdä tarjouksen.