OMA TILI

Leo Rannikko - Kolhoosin pääty - Etsaus

190,00 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): rannikko Osastot: ,

Kuvaus

Teos sisältää happovapaat taustapahvin ja paspartoun.

Haluatko että kehystän tämän Sinulle valmiiksi?  Se onnistuu helposti, kustannuksia siitä tulisi lisää noin 50 - 70 e materiaalista riippuen.

Lisätiedot

Paino 1 kg
Mitat 74 × 52 × 1 cm
Aihe

Rakennuksia

Koko (ilman kehyksiä)

54 x 33 cm

Leveys (rajausluokka)

40-80 cm

Taiteilija

Tekniikka

Grafiikka

Haluatko saada lisätietoja teoksesta tai tehdä tarjouksen? Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kaikki myytävä taide on myös lainattavissa. Jos haluat piristää kotisi tai työpaikkasi ilmettä esimerkiksi vuodenajan mukaan tai et ole aivan varma taideostopäätöksestäsi, lainaaminen on hyvä vaihtoehto. Teosten lainaaminen alkaen 20€/kk, alta näet tämän kyseisen teoksen vuokrahinnan.


Taulun vuokra: 10€/kk


Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Taiteilija: Leo Rannikko

Leo Armas Rannikko (s. 13. syyskuuta 1934 Helsinki) on suomalainen taidemaalari. Hän aloitti piirtämisen sekä maalaamisen vuonna 1953 ja teki kuvataiteilijana debyyttinsä Helsingissä vuonna 1977. Sittemmin hänen töitään on ollut esillä Suomen eri paikkakunnilla, Ruotsissa ja Venäjällä. Niitä kuuluu muun muassa Helsingin taidemuseo HAM:n kokoelmiin. Rannikko on myös julkaissut kirjoja.

Rannikko on Taidemaalariliiton varsinainen jäsen. Hän on ollut kahdesti naimisissa, mutta erosi molemmista puolisoistaan, joista ensimmäinen oli Kaarina o.s. Erikson ja toinen Nadežda o.s. Ketova. Hänellä on neljä tytärtä, jotka ovat syntyneet vuosina 1957–74

Lisää teoksia taiteilijalta Leo Rannikko

Taidetalo Ryynänen

OSTOKSILLE
Laadukkaan taiteen ostopaikka niin myymälässä kuin netissäkin.

Tee tarjous.
Kun löydät mieleisesi teoksen mutta haluaisit vielä neuvotella hinnasta - voit tehdä tarjouksen.