OMA TILI

Victor Vasarely - Abstrakti I - Serigrafia

780,00 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): vasarely1 Osastot: ,

Lisätiedot

Paino 1 kg
Mitat 72 × 69 × 2 cm
Aihe

Abstrakti

Leveys (rajausluokka)

40-80 cm

Taiteilija

Tekniikka

Grafiikka

Koko (ilman kehyksiä)

50 x 50 cm

Haluatko saada lisätietoja teoksesta tai tehdä tarjouksen? Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kaikki myytävä taide on myös lainattavissa. Jos haluat piristää kotisi tai työpaikkasi ilmettä esimerkiksi vuodenajan mukaan tai et ole aivan varma taideostopäätöksestäsi, lainaaminen on hyvä vaihtoehto. Teosten lainaaminen alkaen 20€/kk, alta näet tämän kyseisen teoksen vuokrahinnan.


Taulun vuokra: 20€/kk


Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Taiteilija: Victor Vasarely -

Victor Vasarely, oikealta nimeltään Győző Vásárhelyi, (9. huhtikuuta 1906 Pécs – 15. maaliskuuta 1997 Pariisi) oli unkarilais-ranskalainen taidemaalari. Hän oli op-taiteen pioneeri ja merkittävimpiä kineettisen taiteen tekijöitä.

Vasarely tunnetaan abstrakteista maalauksista, jotka synnyttivät optisia kohokuvia tai liikkeen ja värähtelyn optisia harhoja. Maalaukset rakentuivat geometrisista kuvioista ja kirkkaiden värien rinnastuksista. Hän sommitteli myös viivastojen ja kineettisten verkkojen avulla.

Ranskassa on Aix-en-Provencessa Vasarely-museo. Museon ulkoseinillä on suuria Vasarelyn maalauksia. Myös Vasarelyn synnyinkaupungissa Pécsissä on hänelle omistettu museo.

Lisää teoksia taiteilijalta Victor Vasarely -

Taidetalo Ryynänen

OSTOKSILLE
Laadukkaan taiteen ostopaikka niin myymälässä kuin netissäkin.

Tee tarjous.
Kun löydät mieleisesi teoksen mutta haluaisit vielä neuvotella hinnasta - voit tehdä tarjouksen.