OMA TILI

Eero Heikkinen

Eero Heikkinen (s. 1960 Kuopio)
kuvittaja, graafinen suunnittelija
Asuu ja työskentelee Jyväskylässä.

Heikkisen taiteessa yhdistyvät symbolismi, surrealismi ja naivismi. Tyyli on pelkistettyä, selkeää ja humoristista. Teoksissa puhuttelevat erityisesti taivas ja maa sekä niiden välillä avarassa tilassa toimivat pienet ihmishahmot. Tyhjällä tilalla ja pehmeällä värimaailmalla on niissä tärkeä rooli.

Palkitun taiteilijan teokset tuovat hyvän mielen. Hänen teoksissa ihminen lentää sateenvarjolla ja pystyy kaikkeen muuhunkin, mitä katsoja vain osaa kuvitella.

Elämä on aina ajankohtaista. Ja vaikka maailma tuntuu pienenevän jatkuvasti, joissakin asioissa maailma on yhä suuri. Elämme monien universaalien ja tuntemattomien ilmiöiden keskellä.

Jokaisen teoksen takana on tarina, josta kerron pienen pätkän. Loppu jää katsojan mielikuvituksen varaan.

Eero Heikkinen

CV

Heikkinen on opiskellut Taideteollisessa korkeakoulussa ja on ansioitunut yritys- ja brändi-ilmeiden suunnittelija. Hän on suunnitellut monia tunnettuja tuoteilmeitä ja pakkauksia. saHän on osallistunut useisiin kuvitusnäyttelyihin Suomessa ja ulkomailla ja hänen töitään on palkittu sekä Suomessa että ulkomailla.

Heikkisen persoonallinen kädenjälki on tullut suomalaisille tutuksi esimerkiksi lehtien, kuten Kauppalehden, Suomen Kuvalehden ja Blue Wingsin, kuvituksista. Hän on tehnyt myös paljon levynkansia, muun muassa Hectorin, Tuomari Nurmion, Miljoonasateen, Apocalyptican ja Pave Maijasen levyihin. Lisäksi hänen kuvituksiaan löytyy esimerkiksi Tammen Keltaisen kirjaston kirjojen kansista. Taidetta hän tekee vapaa-ajallaan.

Näytetään kaikki 3 tulosta

Taidetalo Ryynänen

OSTOKSILLE
Laadukkaan taiteen ostopaikka niin myymälässä kuin netissäkin.

Tee tarjous.
Kun löydät mieleisesi teoksen mutta haluaisit vielä neuvotella hinnasta - voit tehdä tarjouksen.