OMA TILI

Christer Åberg - Serigrafia

250,00 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): Åbergc1 Osastot: ,

Lisätiedot

Paino 2 kg
Mitat 36 × 45 × 3 cm
Aihe

Eläin, Surrealistinen

Koko (ilman kehyksiä)

17 x 28 cm

Leveys (rajausluokka)

Alle 40 cm

Taiteilija

Tekniikka

Grafiikka

Haluatko saada lisätietoja teoksesta tai tehdä tarjouksen? Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kaikki myytävä taide on myös lainattavissa. Jos haluat piristää kotisi tai työpaikkasi ilmettä esimerkiksi vuodenajan mukaan tai et ole aivan varma taideostopäätöksestäsi, lainaaminen on hyvä vaihtoehto. Teosten lainaaminen alkaen 20€/kk, alta näet tämän kyseisen teoksen vuokrahinnan.


Taulun vuokra: 18€/kk


Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Taiteilija: Christer Åberg

Christer Åbergin maalauksissa on kaksi linjaa. Toinen koostuu luolamaalauksista ja etnisestä taiteesta ammentavasta merkkikielestä, jossa hehkuvat värit ja merkitsevät viivat ja kuviot keskustelevat keskenään. Joissakin teoksissa taiteilija on näyttänyt, että vuorovaikutus toimii myös kristillisessä kuvakielessä: lintu, kala ja kukka ovat oleellisia symboleja niin idän kuin lännen kirkollisessa kuvastossa. Näissä maalauksissa on tahallista kitschin mieleen tuovaa liioittelun makua: voimakkuudeltaan lähes sisustuselementiksi nostettu oranssinpunainen ja maalauksen vastaavasti lähes reliefiä muistuttava pintarakennelma ovat kaukana siitä "aidosta" karheasta "poltetun maan" estetiikasta, jota esimerkiksi Välimeren ympäristön informalisteilta on totuttu näkemään. Toinen suunta koostuu italialaisen asetelmamaalauksen perinteestä, joka on perimiltään liikettä tyhjässä tilassa ja sen kuvausta. Tekijä on tuonut tähän tyyliin omana persoonallisena lisänään korostetun pysähtyneisyyden vaikutelman, joka toimii.

Lisää teoksia taiteilijalta Christer Åberg

Taidetalo Ryynänen

OSTOKSILLE
Laadukkaan taiteen ostopaikka niin myymälässä kuin netissäkin.

Tee tarjous.
Kun löydät mieleisesi teoksen mutta haluaisit vielä neuvotella hinnasta - voit tehdä tarjouksen.