OMA TILI

Erkki Sjöstedt - Kaupunkiteemaa - Öljyvärimaalaus

400,00 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): sjöstedt16 Osastot: ,

Lisätiedot

Paino 3 kg
Mitat 52 × 72 × 2 cm
Aihe

Abstrakti

Koko (ilman kehyksiä)

48 x 68 cm

Leveys (rajausluokka)

40-80 cm

Taiteilija

Tekniikka

Maalaustaide

Haluatko saada lisätietoja teoksesta tai tehdä tarjouksen? Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kaikki myytävä taide on myös lainattavissa. Jos haluat piristää kotisi tai työpaikkasi ilmettä esimerkiksi vuodenajan mukaan tai et ole aivan varma taideostopäätöksestäsi, lainaaminen on hyvä vaihtoehto. Teosten lainaaminen alkaen 20€/kk, alta näet tämän kyseisen teoksen vuokrahinnan.


Taulun vuokra: 20€/kk


Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Taiteilija: Erkki Sjöstedt

Taiteilija Julius Erkki syntyi 27.3.1951 Joensuussa.

Joensuun taiteilijaseuran kunniajäsen.

Pohjois-Karjalan taidetoimikunta myönsi vuoden 2012 taidepalkinnon joensuulaiselle taidemaalari Erkki Sjöstedtille hänen elämän työstään. Taidetoimikunnan mukaan Sjödtedt edustaa taiteellaan tinkimättömyyttä tavoitellessaan kauneutta ja täydellistä sommitelmaa. Hänen taiteessaan tärkeitä tekijöitä ovat puhdasoppisuus ja klassisuus.

Erkki Sjöstedt opiskeli Helsingissä Vapaassa taidekoulussa ja Kankaanpään taidekoulussa. Elämäntyönsä hän on tehnyt Joensuussa.

Hänen taiteessaan näkyvät rytmin ja muodon hallinnan lisäksi harrastuksensa: taidehistorian tuntemus, pianonsoitto ja tenniksen pelaaminen.

- Taiteilijan tehtävänä on alusta alkaen ollut ihmisten tunteiden tulkitseminen kuvien avulla. Tämä tehtävä on seurannut taiteilijaa vuosisatoja ja vielä tänäänkin odotamme, että taiteilija saa teoksensa kautta meidät tuntemaan jotain, Pohjois-Karjalan taidetoimikunta perustelee Sjötedtin valintaa.

Lisää teoksia taiteilijalta Erkki Sjöstedt

Taidetalo Ryynänen

OSTOKSILLE
Laadukkaan taiteen ostopaikka niin myymälässä kuin netissäkin.

Tee tarjous.
Kun löydät mieleisesi teoksen mutta haluaisit vielä neuvotella hinnasta - voit tehdä tarjouksen.