OMA TILI

Hanna Varis - Onneton vaimo - Akvatinta

190,00 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): varis7 Osastot: ,

Lisätiedot

Paino 1 kg
Mitat 34 × 23 × 1 cm
Aihe

Naishahmo

Koko (ilman kehyksiä)

19 x 10 cm

Leveys (rajausluokka)

Alle 40 cm

Taiteilija

Tekniikka

Grafiikka

Haluatko saada lisätietoja teoksesta tai tehdä tarjouksen? Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kaikki myytävä taide on myös lainattavissa. Jos haluat piristää kotisi tai työpaikkasi ilmettä esimerkiksi vuodenajan mukaan tai et ole aivan varma taideostopäätöksestäsi, lainaaminen on hyvä vaihtoehto. Teosten lainaaminen alkaen 20€/kk, alta näet tämän kyseisen teoksen vuokrahinnan.


Taulun vuokra: 15€/kk


Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Taiteilija: Hanna Varis

Hanna Varis on taidegraafikko ja – maalari, joka on valmistunut Taiteen Maisteriksi 1990 Taideteollisesta korkeakoulusta. Hän jatko-opiskeli vuosina 2006-2010 Åbo Akademin kansainvälisessä NUROPE hankkeessa, joka yhdisti tieteen, taiteen ja liiketalouden. Hänen pääasiallisesti käyttämänsä tekniikat ovat metalligrafiikka (etsaus ja akvatinta) sekä maalaus, ja niistä teemallisesti luodut kollaasit sekä tilateosmaiset kokonaisuudet.

Vuodesta 1984 hän on pitänyt aktiivisesti yksityisnäyttelyitä sekä osallistunut lukuisiin yhteis- ja ryhmänäyttelyihin niin Suomessa kuin ulkomailla. Yksityisnäyttelyitä hän on pitänyt mm. Wäinö Aaltosen Museossa Turussa, Kajaanin Taidemuseossa, galleria Forsblomilla Turussa, Galleria Brondassa Helsingissä. Ulkomailla hänen teoksiaan on ollut esillä esim. Reykjavikissa, Brysselissä, Pariisissa, Roomassa ja Firenzessä. Hanna Variksen teoksia on Wienin Albertina Museon kokoelmien lisäksi kaikissa Suomen tärkeimmissä kokoelmissa. mm. Kiasman, Suomen Valtion, Helsingin kaupungin taidemuseon HAMin ja Wäinö Aaltosen museon kokoelmissa. Hänen teoksiaan on esillä julkisissa tiloissa mm. Århusissa Tanskassa ja Turun Kaupungintalolla, Espoonlahden koulussa ja Turun yliopistossa Hän on mm. Suomen Taidegraafikoiden ja Taidemaalariliiton jäsen.
Hän on ollut mukana näyttelyissä esillä esim. KIASMAssa ja Mäntän kuvataideviikoilla.

Hän on suunnitellut ja vetänyt useita taidekursseja Suomessa sekä Italiassa.

Hän on aikaanaan tehnyt myös graafista suunnittelua esim. Taide-Lehden ja Finnish Music Quarterlyn ulkoasun.

Hän on saanut esim. Valtion 3-vuotisen taiteilija-apurahan ja esim. SKR:n asiantuntija-apurahan TTG:n edustajana Italiaan 2019.

Hänellä on ollut lukuisia luottamustehtäviä taidekentällä ja tällä hetkellä hän toimii mm. Turun Taidegraafikot ry:n puheenjohtajana.

Lisää teoksia taiteilijalta Hanna Varis

Taidetalo Ryynänen

OSTOKSILLE
Laadukkaan taiteen ostopaikka niin myymälässä kuin netissäkin.

Tee tarjous.
Kun löydät mieleisesi teoksen mutta haluaisit vielä neuvotella hinnasta - voit tehdä tarjouksen.