OMA TILI

Inari Krohn - Peuran hyppy - Akvatinta

330,00 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): krohn6 Osastot: ,

Lisätiedot

Paino 3 kg
Mitat 43 × 46 × 2 cm
Aihe

Eläin, Luonto

Koko (ilman kehyksiä)

26 x 29 cm

Leveys (rajausluokka)

40-80 cm

Taiteilija

Tekniikka

Grafiikka

Haluatko saada lisätietoja teoksesta tai tehdä tarjouksen? Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kaikki myytävä taide on myös lainattavissa. Jos haluat piristää kotisi tai työpaikkasi ilmettä esimerkiksi vuodenajan mukaan tai et ole aivan varma taideostopäätöksestäsi, lainaaminen on hyvä vaihtoehto. Teosten lainaaminen alkaen 20€/kk, alta näet tämän kyseisen teoksen vuokrahinnan.


Taulun vuokra: 17€/kk


Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Taiteilija: Inari Krohn

Taidemaalari ja graafikko Silja Inari Krohn, (s18.9.1945 Helsinki) Hän opiskeli Suomen aideakatemiassa 1965 - 1969 ja Ranskassa Aix-en provencessa 1971.

Ensimmäisen öljyvärimaalauksia käsittävän näyttelynsä Krohn piti vuonna 1969. 1970- luvulla Krohnin maalaus muuttui poliittisista aiheista luontoaiheisiin akvarelleihin ja grafiikkaan. Taidegrafiikassa Inari kutsuu teoksiaan vedoskollaaseiksi josta syntyy jokaisella vedostuskerralla ainutkertainen teos. Hän yhdistää toisiinsa vesiväripuupiiroksen ja viivasyövytyksen tekniikkaa minkä seurauksena lopputulos on usein akvarellimainen. Krohn valmistaa värit itse pigmenteistä ja kunkin vedoksen värisävyt voivat olla yksilöllisiä.

Vuosina 1995 - 1998 Krohn toimi Suomen kuvataideakatemian professorina. Inari on kuvittanut myös sisarensa Irinan kirjoittamia kirjoja.

Inari Krohn on kirjoittanut myös kaksi omaelämänkerrallista kirjaa v 2004 'Muusa kirjahyllyssä' ja v 2006 'Musta ja muut värit'.

Lisää teoksia taiteilijalta Inari Krohn

Taidetalo Ryynänen

OSTOKSILLE
Laadukkaan taiteen ostopaikka niin myymälässä kuin netissäkin.

Tee tarjous.
Kun löydät mieleisesi teoksen mutta haluaisit vielä neuvotella hinnasta - voit tehdä tarjouksen.