OMA TILI

Marjaana Savander - Taiteilijan luomisvoima - Öljyvärimaalaus

900,00 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): savander Osastot: ,

Lisätiedot

Paino 5 kg
Mitat 104 × 84 × 7 cm
Aihe

Ihmishahmo, Surrealistinen

Leveys (rajausluokka)

81-120 cm

Taiteilija

Tekniikka

Maalaustaide

Koko (ilman kehyksiä)

89 x 69 cm

Haluatko saada lisätietoja teoksesta tai tehdä tarjouksen? Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kaikki myytävä taide on myös lainattavissa. Jos haluat piristää kotisi tai työpaikkasi ilmettä esimerkiksi vuodenajan mukaan tai et ole aivan varma taideostopäätöksestäsi, lainaaminen on hyvä vaihtoehto. Teosten lainaaminen alkaen 20€/kk, alta näet tämän kyseisen teoksen vuokrahinnan.


Taulun vuokra: 45€/kk


Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Taiteilija: Marjaana Savander

Mirja Aarla Marjaana Savander (s. 16. syyskuuta 1938 Helsinki) on suomalainen kuvataiteilija. Hänen maalauksensa edustavat kolorismia, jossa teosten lähtökohtana on värien välinen yhteys ja vuoropuhelu.

Savander opiskeli Helsingin Vapaassa taidekoulussa vuosina 1957–1958 sekä Taideteollisuusopistossa (Ateneum, nykyisin Taideteollinen korkeakoulu), josta hän valmistui vuonna 1962. Hänen teoksiaan oli ensi kerran esillä vuonna 1980. Tämän jälkeen Savander on pitänyt lukuisia yksityisnäyttelyitä sekä osallistunut kotimaisiin ja ulkomaisiin yhteisnäyttelyihin.

Savanderille myönnettiin Espoon kaupungin yksivuotinen taiteilija-apuraha vuonna 1986. Trophées de la Couleur -palkinnon hän sai Ranskassa vuonna 1992, Les Franc & Bourgeois’n järjestämässä kilpailussa. Savanderin töitä on muun muassa Espoon kaupungin, Seinäjoen kaupungin sekä Veikkaus Oy:n kokoelmissa.

Marjaana Savander kuuluu Taidemaalariliittoon.

Lisää teoksia taiteilijalta Marjaana Savander

Taidetalo Ryynänen

OSTOKSILLE
Laadukkaan taiteen ostopaikka niin myymälässä kuin netissäkin.

Tee tarjous.
Kun löydät mieleisesi teoksen mutta haluaisit vielä neuvotella hinnasta - voit tehdä tarjouksen.