OMA TILI

Raimo Kanerva - Serigrafia

160,00 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): kanerva7 Osastot: ,

Kuvaus

Teos sisältää happovapaat taustapahvin ja paspartoun.  Jos haluat että kehystän tämän valmiiksi lisää kustannuksia siitä tulisi noin 30 - 35 euroa materiaalista riippuen.

Lisätiedot

Paino 1 kg
Mitat 41 × 33 × 1 cm
Aihe

Surrealistinen

Koko (ilman kehyksiä)

24 x 18 cm

Leveys (rajausluokka)

Alle 40 cm

Taiteilija

Tekniikka

Grafiikka

Haluatko saada lisätietoja teoksesta tai tehdä tarjouksen? Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kaikki myytävä taide on myös lainattavissa. Jos haluat piristää kotisi tai työpaikkasi ilmettä esimerkiksi vuodenajan mukaan tai et ole aivan varma taideostopäätöksestäsi, lainaaminen on hyvä vaihtoehto. Teosten lainaaminen alkaen 20€/kk, alta näet tämän kyseisen teoksen vuokrahinnan.


Taulun vuokra: 10€/kk


Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Taiteilija: Raimo Kanerva

Raimo Antti Olavi Kanerva (22. elokuuta 1941 Turku – 17. syyskuuta 1999) oli suomalainen kuvataiteilija ja taidegraafikko , jonka tuotannon keskeisiä piirteitä olivat edistyksellinen graafisten menetelmien käyttö sekä huomattavan luja piirrostekniikka.

Kanervan vanhemmat olivat talonmies Väinö Kanerva (ent. Carenius) ja Suoma Kulonen. Kanerva oli naimisissa tekstiili-insinööri Kaisa Karttusen kanssa, perheen lapsia ovat Elisa (s. 1966), Noora (1973–1989). Kanerva opiskeli Turun Taideyhdistyksen piirustuskoulussa 1958-61. Lisäksi hän oli Aukusti Tuhkan taidegrafiikan kurssilla 1961 ja Stanley W. Hayterin ateljeessa (Atelier 17) Pariisissa 1963. Hän debytoi Turussa 1963. Ennen taiteilijan uraansa Kanerva työskenteli opettajana, taideterapeuttina ja korusuunnittelijana. Hän oli Suomen ensimmäinen kuukausipalkkainen läänintaiteilija, toimipaikkanaan Hämeen lääni. Graafikkona Kanerva yhdisteli modernin grafiikan eri tekniikoita, mutta tuli tunnetuksi myös erilaisten kirjapainotekniikoiden kuten offsetpainon hyödyntäjänä. Monissa hänen teoksissaan on surrealistisia piirteitä.

Lisää teoksia taiteilijalta Raimo Kanerva

Taidetalo Ryynänen

OSTOKSILLE
Laadukkaan taiteen ostopaikka niin myymälässä kuin netissäkin.

Tee tarjous.
Kun löydät mieleisesi teoksen mutta haluaisit vielä neuvotella hinnasta - voit tehdä tarjouksen.