OMA TILI

Ulla Kauhanen - Pieniä ihmeitä - Öljyvärimaalaus

220,00 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): kauhanen6 Osastot: ,

Lisätiedot

Paino 2 kg
Mitat 35 × 369 × 3 cm
Aihe

Ihmishahmo

Koko (ilman kehyksiä)

19 x 22 cm

Leveys (rajausluokka)

Alle 40 cm

Taiteilija

Tekniikka

Maalaustaide

Haluatko saada lisätietoja teoksesta tai tehdä tarjouksen? Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kaikki myytävä taide on myös lainattavissa. Jos haluat piristää kotisi tai työpaikkasi ilmettä esimerkiksi vuodenajan mukaan tai et ole aivan varma taideostopäätöksestäsi, lainaaminen on hyvä vaihtoehto. Teosten lainaaminen alkaen 20€/kk, alta näet tämän kyseisen teoksen vuokrahinnan.


Taulun vuokra: 15€/kk


Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Taiteilija: Ulla Kauhanen

Olen tullut tunnetuksi enkelimaalauksista, mutta intohimoisena maalarina luon mielelläni kuvia aiheesta kuin aiheesta. Fantasiamaisemat, lapsiaiheet, linnut ja muut eläinaiheet seikkailevat minun maalauksissani.

Maalaaminen akryyli tai -öljyväreillä on seikkailu, jota en halua ”ohjailla”. Tällä tarkoitan sitä, että erittäin tärkeä osa työtäni on uuden löytämistä, leikkiä. Tämä johtaa välillä rönsyilyyn, mutta se juuri on minusta parasta. Huomaan, että käsittelen jotain tiettyä aihetta aikani, teen siitä sarjan ja vähän ajan päästä siirryn eteenpäin.

Kestosuosikkina töissäni seikkailevat varikset ja pingviinit, naivistiseen tyyliin tietysti. Muutenkin luontoaiheet ovat lähinnä sydäntäni mutta jos joku pyytää tekemään abstraktia teosta, olen täysiä mukana!

Lisää teoksia taiteilijalta Ulla Kauhanen

Taidetalo Ryynänen

OSTOKSILLE
Laadukkaan taiteen ostopaikka niin myymälässä kuin netissäkin.

Tee tarjous.
Kun löydät mieleisesi teoksen mutta haluaisit vielä neuvotella hinnasta - voit tehdä tarjouksen.