OMA TILI

Juha Aarrepalo

"Olen syntynyt Artjärvellä vuonna -56 ,isolapsiseen perheeseen jossa myös äitini maalaisi tauluja joten sain varttua tärpätin tuoksuisessa ilmapiirissä.  Täältä ammensin myös innokkuuteni taidetta kohtaa.  Ensimmäiset oppini sain äidiltäni.
Taidekouluja en ole ikinä käynnyt joten voin sanoa että olen itseoppinut taiteilija.Taide on kulkenut kanssani läpi elämän ja jatkuu loppuun saakka koska siitä ei valmistu ikinä, aina on parannettavan varaa.
Maalauksiani on useassa euroopan maassa, myös amerikassa, erilaisissa kokoelmissa, etupäässä yksityisillä taiteen kerääjillä. Lukumäärään en enään osaa sanoa mutta kyse on useammista tuhansista maalauksista ja piirroksista..
Näyttelyjä on pitänyt muutaman, viimeksi yhteisnäyttelyn edesmenneen äitini töiden kanssa. Näyttelyt ei ole ollut minulle tärkeitä koska maalaamista on riittänyt ihan tarpeeksi.
Aiemmin tein paljon töitä erilaisiin ravintoloiden sisustuksiin ja ulos seinämaalauksiin, nykyisin olen keskittynyt pelkästään sisustustauluihin ja yksityistilauksiin.
Aiheet vaihtelevat muotokuvista maisemiin ja kaikkea siltä väliltä, tyyli painottuu pääasiassa realistiseen taiteeseen
mutta mikään tyylisuunta ei ole mahdottomuus, vaan haaste."

Näytetään kaikki 7 tulosta

Taidetalo Ryynänen

OSTOKSILLE
Laadukkaan taiteen ostopaikka niin myymälässä kuin netissäkin.

Tee tarjous.
Kun löydät mieleisesi teoksen mutta haluaisit vielä neuvotella hinnasta - voit tehdä tarjouksen.