OMA TILI

Juha Aarrepalo - Suojelusenkeli - Akryylimaalaus

290,00 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): aarrepalo7 Osastot: ,

Lisätiedot

Paino 3 kg
Mitat 69 × 49 × 4 cm
Aihe

Ihmishahmo

Koko (ilman kehyksiä)

59 x 39 cm

Leveys (rajausluokka)

40-80 cm

Taiteilija

Tekniikka

Maalaustaide

Haluatko saada lisätietoja teoksesta tai tehdä tarjouksen? Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kaikki myytävä taide on myös lainattavissa. Jos haluat piristää kotisi tai työpaikkasi ilmettä esimerkiksi vuodenajan mukaan tai et ole aivan varma taideostopäätöksestäsi, lainaaminen on hyvä vaihtoehto. Teosten lainaaminen alkaen 20€/kk, alta näet tämän kyseisen teoksen vuokrahinnan.


Taulun vuokra: 20€/kk


Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Taiteilija: Juha Aarrepalo

"Olen syntynyt Artjärvellä vuonna -56 ,isolapsiseen perheeseen jossa myös äitini maalaisi tauluja joten sain varttua tärpätin tuoksuisessa ilmapiirissä.  Täältä ammensin myös innokkuuteni taidetta kohtaa.  Ensimmäiset oppini sain äidiltäni.
Taidekouluja en ole ikinä käynnyt joten voin sanoa että olen itseoppinut taiteilija.Taide on kulkenut kanssani läpi elämän ja jatkuu loppuun saakka koska siitä ei valmistu ikinä, aina on parannettavan varaa.
Maalauksiani on useassa euroopan maassa, myös amerikassa, erilaisissa kokoelmissa, etupäässä yksityisillä taiteen kerääjillä. Lukumäärään en enään osaa sanoa mutta kyse on useammista tuhansista maalauksista ja piirroksista..
Näyttelyjä on pitänyt muutaman, viimeksi yhteisnäyttelyn edesmenneen äitini töiden kanssa. Näyttelyt ei ole ollut minulle tärkeitä koska maalaamista on riittänyt ihan tarpeeksi.
Aiemmin tein paljon töitä erilaisiin ravintoloiden sisustuksiin ja ulos seinämaalauksiin, nykyisin olen keskittynyt pelkästään sisustustauluihin ja yksityistilauksiin.
Aiheet vaihtelevat muotokuvista maisemiin ja kaikkea siltä väliltä, tyyli painottuu pääasiassa realistiseen taiteeseen
mutta mikään tyylisuunta ei ole mahdottomuus, vaan haaste."

Lisää teoksia taiteilijalta Juha Aarrepalo

Taidetalo Ryynänen

OSTOKSILLE
Laadukkaan taiteen ostopaikka niin myymälässä kuin netissäkin.

Tee tarjous.
Kun löydät mieleisesi teoksen mutta haluaisit vielä neuvotella hinnasta - voit tehdä tarjouksen.