OMA TILI

Ejnar Kohlman - Hirvet - Öljyvärimaalaus

890,00 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): kohlman6 Osastot: ,

Lisätiedot

Paino 4 kg
Mitat 56 × 64 × 3 cm
Aihe

Eläin, Luonto

Koko (ilman kehyksiä)

48 x 55 cm

Leveys (rajausluokka)

40-80 cm

Taiteilija

Tekniikka

Maalaustaide

Haluatko saada lisätietoja teoksesta tai tehdä tarjouksen? Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kaikki myytävä taide on myös lainattavissa. Jos haluat piristää kotisi tai työpaikkasi ilmettä esimerkiksi vuodenajan mukaan tai et ole aivan varma taideostopäätöksestäsi, lainaaminen on hyvä vaihtoehto. Teosten lainaaminen alkaen 20€/kk, alta näet tämän kyseisen teoksen vuokrahinnan.


Taulun vuokra: 45€/kk


Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Taiteilija: Einar Kohlman

Ejnar Kohlmann (1. joulukuuta 1888 Helsinki – 30. toukokuuta 1968 Tukholma, Ruotsi) oli suomalainen jääkärikapteeni ja taidemaalari. Hänen vanhempansa olivat kirjailija Victor Alexander August Kåhlman ja Elin Elvira Lundberg. Hänet vihittiin avioliittoon vuonna 1919 Thyra Margaretha Helsingiuksen kanssa, josta hän erosi vuonna 1925 ja avioitui toistamiseen vuonna 1925 Elsa Matilda Nordströmin kanssa. Kohlman taisteli ensimmäisessä maailmansodassa, Suomen sisällissodassa ja talvisodassa. Kohlman siirtyi kokopäiväiseksi taiteilijaksi 30- luvulla. Hänen upeiden luonto- ja eläinaiheisten maalausten arvostus on kohonnut taiteilijan poismenon jälkeen.

Lisää teoksia taiteilijalta Einar Kohlman

Taidetalo Ryynänen

OSTOKSILLE
Laadukkaan taiteen ostopaikka niin myymälässä kuin netissäkin.

Tee tarjous.
Kun löydät mieleisesi teoksen mutta haluaisit vielä neuvotella hinnasta - voit tehdä tarjouksen.