OMA TILI

Elina Luukanen - Takaporras - Akvatinta

380,00 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): luukanen12 Osastot: ,

Kuvaus

Teos sisältää happovapaat taustapahvin ja paspartoun.  Jos haluat tämän valmiiksi kehystettynä lisää hintaa siitä tulee noin 40 e materiaalista riippuen.

Lisätiedot

Paino 1 kg
Mitat 44 × 35 × 1 cm
Aihe

Rakennuksia

Koko (ilman kehyksiä)

28,5 x 20,5 cm

Leveys (rajausluokka)

Alle 40 cm

Taiteilija

Tekniikka

Grafiikka

Haluatko saada lisätietoja teoksesta tai tehdä tarjouksen? Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kaikki myytävä taide on myös lainattavissa. Jos haluat piristää kotisi tai työpaikkasi ilmettä esimerkiksi vuodenajan mukaan tai et ole aivan varma taideostopäätöksestäsi, lainaaminen on hyvä vaihtoehto. Teosten lainaaminen alkaen 20€/kk, alta näet tämän kyseisen teoksen vuokrahinnan.


Taulun vuokra: 19€/kk


Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Taiteilija: Elina Luukanen

.Taidegraafikko Marja Elina Luukanen syntyi 7. maaliskuuta 1941 Helsingissä.

Luukanen on asunut vuodesta 2001 Helsingissä. Hän opiskeli aluksi arkkitehtuuria Teknillisen korkeakoulun arkkitehtuuriosastolla 1961–1964, mutta valmistui sitten humanististen tieteiden kandidaatiksi Helsingin yliopistosta 1970. Äitinsä avustajana toimiessaan Luukanen kiinnostui taidegrafiikasta ja opiskeli Helsingin yliopiston piirustuslaitoksella 1965–1968, mutta suoritti varsinaiset grafiikan opinnot Taideteollisessa korkeakoulussa 1970–1972 Pentti Kaskipuron yksityisoppilaana. Luukanen itse toimi opettajana Taideteollisessa korkeakoulussa 1979–1980.

.Luukanen aloitti uransa mustavalkografiikalla erottuakseen värigrafiikkaa tekevästä äidistään. Ensimmäisen kerran hän asetti teoksiaan esille Helsingissä v 1971. Luukasen teoksia on esillä useiden merkittävien taidemuseoiden kokoelmissa niin kotimaassa kuin ulkomaissakin.

Luukanen palkittiin ensimmäisessä kansainvälisessä grafiikan trienaalissa, Graphica Creativassa, Jyväskylässä, parhaana suomalaisena taiteilijana v 1975.

Pro Finlandia v 1988.

Valtion pitkäaikainen taiteilija-apuraha 1994 - 2004.

Valtion taiteilijaeläke 2005.

Lisää teoksia taiteilijalta Elina Luukanen

Taidetalo Ryynänen

OSTOKSILLE
Laadukkaan taiteen ostopaikka niin myymälässä kuin netissäkin.

Tee tarjous.
Kun löydät mieleisesi teoksen mutta haluaisit vielä neuvotella hinnasta - voit tehdä tarjouksen.