OMA TILI

Manno Kalliomäki - Kroisos II - Kuivaneula

190,00 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): kalliomäki4 Osastot: ,

Kuvaus

Teos sisältää happovapaat paspartoun ja taustapahvin.  Jos haluat että kehystän tämän valmiiksi, lisä kustannuksia siitä tulee noin 45 - 55 euroa materiaalista riippuen.

Lisätiedot

Paino 1 kg
Mitat 57 × 44 × 1 cm
Aihe

Ihmishahmo, Naivismi

Koko (ilman kehyksiä)

45 x 33 cm

Leveys (rajausluokka)

40-80 cm

Taiteilija

Tekniikka

Grafiikka

Haluatko saada lisätietoja teoksesta tai tehdä tarjouksen? Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kaikki myytävä taide on myös lainattavissa. Jos haluat piristää kotisi tai työpaikkasi ilmettä esimerkiksi vuodenajan mukaan tai et ole aivan varma taideostopäätöksestäsi, lainaaminen on hyvä vaihtoehto. Teosten lainaaminen alkaen 20€/kk, alta näet tämän kyseisen teoksen vuokrahinnan.


Taulun vuokra: 15€/kk


Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Taiteilija: Manno Kalliomäki

Manno Kalliomäki (30. elokuuta 1948 Turku – 25. heinäkuuta 2005 Turku) oli turkulainen taidegraafikko. Hän kävi Turun Taideyhdistyksen piirustuskoulua 1960-luvun lopulla. Hän debytoi 1970-luvun alussa Turussa. Manno ei avioitunut, mutta hänellä oli elämänkumppaninaan taiteilija Hilkka Könönen. Hän kuului useisiin taidejärjestöihin kuten turkulaiseen Arteen, Suomen Taidegraafikoihin ja Valokuvataiteilijoiden liittoon. Hänet tunnetaan satiirisista kuivaneula- ja etsaustekniikoilla tehdyistä grafiikoistaan.

Lisää teoksia taiteilijalta Manno Kalliomäki

Taidetalo Ryynänen

OSTOKSILLE
Laadukkaan taiteen ostopaikka niin myymälässä kuin netissäkin.

Tee tarjous.
Kun löydät mieleisesi teoksen mutta haluaisit vielä neuvotella hinnasta - voit tehdä tarjouksen.