OMA TILI

Olli Joki - Talven jälkeen - Serigrafia

380,00 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): joki18 Osastot: ,

Kuvaus

Teos sisältää happovapaat taustapahvin ja paspartoun.  Jos haluat niin voin kehystää tämän Sinulle, se onnistuu helposti.   Lisää kustannuksia kehystyksestä tulisi noin 40 - 60 euroa, materiaalista riippuen.

Lisätiedot

Paino 1 kg
Mitat 60 × 66 × 1 cm
Aihe

Surrealistinen

Koko (ilman kehyksiä)

46 x 54 cm

Leveys (rajausluokka)

40-80 cm

Taiteilija

Tekniikka

Grafiikka

Haluatko saada lisätietoja teoksesta tai tehdä tarjouksen? Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kaikki myytävä taide on myös lainattavissa. Jos haluat piristää kotisi tai työpaikkasi ilmettä esimerkiksi vuodenajan mukaan tai et ole aivan varma taideostopäätöksestäsi, lainaaminen on hyvä vaihtoehto. Teosten lainaaminen alkaen 20€/kk, alta näet tämän kyseisen teoksen vuokrahinnan.


Taulun vuokra: 19€/kk


Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Taiteilija: Olli Joki

Olli Joki on syntynyt Hämeenlinnassa vuonna 1943. Hän asuu  Hämeenlinnassa, Helsingissä, Tampereella ja toisinaan myös Espanjassa. Taideopintoja hänellä on Helsingin Taideteollisesta korkeakoulusta. Hän on myös Ranskan taiteilijaseuran jäsen

Olli Joki on saavuttanut useita eri palkintoja ja mitalleja ulkomailla. Hänellä on ollut useita näyttelyitä Suomessa myös ulkomailla mm. Pariisissa, New Yorkissa, Tukholmassa, Göteborgissa, Lontoossa, Milanossa.

Olli Joen töistä löytyy usein vauhtia, liikettä, huumoria ja voimakkaita värejä. Vaikutteita hän ammentaa mm. matkoiltaan, erilaisista tansseista, musiikista, pyöräilystä, ja hevosista.

Olli Joen töitä saa öljyvärimaalauksina, pastellina ja grafiikkana.

Lisää teoksia taiteilijalta Olli Joki

Taidetalo Ryynänen

OSTOKSILLE
Laadukkaan taiteen ostopaikka niin myymälässä kuin netissäkin.

Tee tarjous.
Kun löydät mieleisesi teoksen mutta haluaisit vielä neuvotella hinnasta - voit tehdä tarjouksen.