OMA TILI

Pauli Partanen - Ilo - Serigrafia

290,00 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): partanen Osastot: ,

Lisätiedot

Paino 4 kg
Mitat 71 × 51 × 2 cm
Aihe

Abstrakti

Koko (ilman kehyksiä)

50 x 32 cm

Leveys (rajausluokka)

40-80 cm

Taiteilija

Tekniikka

Grafiikka

Haluatko saada lisätietoja teoksesta tai tehdä tarjouksen? Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kaikki myytävä taide on myös lainattavissa. Jos haluat piristää kotisi tai työpaikkasi ilmettä esimerkiksi vuodenajan mukaan tai et ole aivan varma taideostopäätöksestäsi, lainaaminen on hyvä vaihtoehto. Teosten lainaaminen alkaen 20€/kk, alta näet tämän kyseisen teoksen vuokrahinnan.


Taulun vuokra: 15€/kk


Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Taiteilija: Pauli Partanen

Pauli Tapani Partanen (s. 9. lokakuuta 1949 Helsinki) on suomalainen muotoilija ja kuvataiteilija, joka tunnetaan uniikeista lasitöistä, keramiikasta, veistoksista sekä valaisimista.

Partanen kävi Helsingin ranskalais-suomalaista koulua ja pääsi ylioppilaaksi vuonna 1970. Hän valmistui Taideteollisesta oppilaitoksesta 1974 ja Taideteollisesta korkeakoulusta 1977. Hän opiskeli vielä vuoden verran Pariisin École Nationale Supérieure des Arts Décoratifs -korkeakoulussa (ENSAD). Hän työskenteli Arabian tehtailla 1979–1984, kunnes viiden vuoden jälkeen perusti oman yrityksen, jossa keskittyi aluksi lasituotantoon. Partasen muotoilussa painottuu taiteellisten arvojen ja käytännöllisyyden harmonia. Hän käyttää paljon orgaanisia luonnonmuotoja, pehmeitä kaaria ja elävää viivaa.

Lisää teoksia taiteilijalta Pauli Partanen

Taidetalo Ryynänen

OSTOKSILLE
Laadukkaan taiteen ostopaikka niin myymälässä kuin netissäkin.

Tee tarjous.
Kun löydät mieleisesi teoksen mutta haluaisit vielä neuvotella hinnasta - voit tehdä tarjouksen.