OMA TILI

Terry Laakso - Persikat - Öljyvärimaalaus

590,00 

1 varastossa

Osastot: ,

Lisätiedot

Paino 3 kg
Mitat 68 × 53 × 3 cm
Aihe

Asetelma

Koko (ilman kehyksiä)

45 x 59 cm

Leveys (rajausluokka)

40-80 cm

Taiteilija

Tekniikka

Maalaustaide

Haluatko saada lisätietoja teoksesta tai tehdä tarjouksen? Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kaikki myytävä taide on myös lainattavissa. Jos haluat piristää kotisi tai työpaikkasi ilmettä esimerkiksi vuodenajan mukaan tai et ole aivan varma taideostopäätöksestäsi, lainaaminen on hyvä vaihtoehto. Teosten lainaaminen alkaen 20€/kk, alta näet tämän kyseisen teoksen vuokrahinnan.


Taulun vuokra: 28€/kk


Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Taiteilija: Terry Laakso

"Terry Laakso, syntynyt Turussa vuonna 1965 käsityöläisperheeseen, jonka sukujuuret ovat Nauvon saaristossa, aloitti uransa ammattitaiteilijana vuonna 1985. Neljä vuotta myöhemmin hänestä tehtiin ensimmäinen dokumenttielokuva televisiossa ja hän allekirjoitti sopimuksen taidekauppiaan kanssa, joka osti neljä vuotta hänen koko tuotantonsa. Vaikka hänen taideteoksensa saavuttivat suosiota, hän säilytti vaatimattomuutensa, joka on edelleen osa hänen persoonallisuuttaan. Hän on taiteilija, jonka tavoitteena on tuottaa iloa taiteellaan.

Hän on elänyt ja työskennellyt ympäri Espanjaa ja Meksikoa yli 28 vuoden ajan. Espanjan rikas historia ja kulttuuri ovat innoittaneet häntä luomaan yli 3000 taideteosta, jotka hehkuvat värejä ja elämää. Hän on asunut Granadan provinssissa, ihaillen Alhambran palatsia ja sen arabeskeja. Hän on asunut myös Meksikossa neljässä eri kaupungissa, tutustuen meksikolaiseen taiteeseen. Viimeisimpänä hän on asunut Cantabrian rannikolla, nauttien meren tuoksusta ja aalloista. Nyt hän on päättänyt rauhoittua ja keskittyä perheeseensä, mutta taide on edelleen osa häntä. Hän luo silloin tällöin taideteoksia, jotka kertovat hänen matkastaan ja kokemuksistaan.

Terry Laakso on suomalainen taiteilija, joka aloitti ammattilaisuransa vuonna 1985. Hän on tunnettu monipuolisista ja värikkäistä teoksistaan, joita on esitelty kansainvälisissä taidekatalogeissa ja -lehdissä. Hän oli sopimustaiteilija vuosina 1989-1992, jolloin koko hänen tuotantonsa ostettiin. Hän muutti Espanjaan vuonna 1995 ja asui ja työskenteli eri puolilla maata 28 vuotta 11 eri kaupungissa, tutkien eri kulttuureja ja historiaa taiteensa kautta.

Vuonna 1993 hänen teoksensa “Auringonkukat” luovutettiin Suomen valtion taidekokoelmiin ja sijoitettiin presidentin virka-asuntoon Mäntyniemeen. Hän on myös säveltänyt musiikkia ja tehnyt videoteoksia eri taiteilijoille, kuten flamencotanssija ja tuottaja David Moralesille Espanjaan ja Amerikkaan. Terry Laakso kuuluu Tampereen Taiteilijoiden yhdistykseen ja hänen teoksensa ovat tekijänoikeuden alaisia."

Lisää teoksia taiteilijalta Terry Laakso

Taidetalo Ryynänen

OSTOKSILLE
Laadukkaan taiteen ostopaikka niin myymälässä kuin netissäkin.

Tee tarjous.
Kun löydät mieleisesi teoksen mutta haluaisit vielä neuvotella hinnasta - voit tehdä tarjouksen.