OMA TILI

Onni Oja - Joki syyskuussa - Öljyvärimaalaus

950,00 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): oja15 Osastot: ,

Lisätiedot

Paino 4 kg
Mitat 62 × 76 × 6 cm
Aihe

Kesä, Luonto, Vesi

Koko (ilman kehyksiä)

45 x 60 cm

Leveys (rajausluokka)

40-80 cm

Taiteilija

Tekniikka

Maalaustaide

Haluatko saada lisätietoja teoksesta tai tehdä tarjouksen? Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kaikki myytävä taide on myös lainattavissa. Jos haluat piristää kotisi tai työpaikkasi ilmettä esimerkiksi vuodenajan mukaan tai et ole aivan varma taideostopäätöksestäsi, lainaaminen on hyvä vaihtoehto. Teosten lainaaminen alkaen 20€/kk, alta näet tämän kyseisen teoksen vuokrahinnan.


Taulun vuokra: 48€/kk


Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Taiteilija: Onni Oja

Onni Olavi Oja (15. huhtikuuta 1909 Keuruu – 5. marraskuuta 2004 Helsinki) oli taiteilija sekä kirja- ja taidegraafikko.

Oja tunnetaan maisemamaalauksistaan, joissa tunnelmallinen suomalainen maalaiskylä ja sen mutkittelevat tiet ovat pääosassa. Usein taulut myös kuvaavat talvista peltomaisemaa ja tunnelma niissä on ajaton ja pysähtynyt. Ojan töissä väripinnat ovat selkeitä ja muodot pelkistettyjä.

Uransa aikana Oja piti lukuisia yksityisnäyttelyjä. Hänen teoksiaan on useissa museoissa ja kokoelmissa. Hänen teoksiansa ovat myös Oulun tuomiokirkon Vuorisaarna-lasimaalaus, Lehtimäen kirkon alttaritaulu ja Lapuan hautakappelin seinämaalaus. Maalausten lisäksi Oja tunnetaan teoksestaan Piirtämisen taito, josta on julkaistu kymmenen painosta. Kirjaa käytetään edelleen monissa oppilaitoksissa.

Onni Oja opiskeli Taideteollisessa keskuskoulussa ja Helsingin yliopiston piirustussalissa. Hän opiskeli myös Pariisissa ja Roomassa. Professorin arvonimen hän sai vuonna 1979. Oja toimi pitkään opettajana ja yliopettajana Taideteollisessa oppilaitoksessa ja opettajana muun muassa Helsingin työväenopistossa ja yliopiston piirustuskoulussa.

Lisää teoksia taiteilijalta Onni Oja

Taidetalo Ryynänen

OSTOKSILLE
Laadukkaan taiteen ostopaikka niin myymälässä kuin netissäkin.

Tee tarjous.
Kun löydät mieleisesi teoksen mutta haluaisit vielä neuvotella hinnasta - voit tehdä tarjouksen.