OMA TILI

Nanna Susi - Öljyvärimaalaus

800,00 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): susi6 Osastot: ,

Lisätiedot

Paino 1 kg
Mitat 25 × 27 × 4 cm
Aihe

Abstrakti

Koko (ilman kehyksiä)

11 x 15 cm

Leveys (rajausluokka)

Alle 40 cm

Taiteilija

Tekniikka

Maalaustaide

Haluatko saada lisätietoja teoksesta tai tehdä tarjouksen? Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kaikki myytävä taide on myös lainattavissa. Jos haluat piristää kotisi tai työpaikkasi ilmettä esimerkiksi vuodenajan mukaan tai et ole aivan varma taideostopäätöksestäsi, lainaaminen on hyvä vaihtoehto. Teosten lainaaminen alkaen 20€/kk, alta näet tämän kyseisen teoksen vuokrahinnan.


Taulun vuokra: 40€/kk


Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Taiteilija: Nanna Susi

Nanna Susi (s. 12. lokakuuta 1967 Asikkala) on suomalainen kuvataiteilija. Hän maalaa ekspressiiviseen tyyliin käyttäen paksuja maalikerroksia ja vahvoja pigmenttejä. Suden maalaukset ovat tyypillisesti isokokoisia ja värikylläisiä. Susi asuu ja työskentelee Helsingin Kalliossa ja Roomassa.

Elämä ja ura
Asikkalan Vääksyssä syntynyt Susi opiskeli Kankaanpään taidekoulussa 1988–1990 sekä Kuvataideakatemiassa 1990–1994, josta hän valmistui kuvataiteen maisteriksi 1997. Vuonna 2000 Susi valittiin vuoden nuoreksi taiteilijaksi.

Suden teoksia on useissa kotimaisissa kokoelmissa, kuten Helsingin, Tampereen ja Lahden taidemuseoissa, Espoon modernin taiteen museossa sekä Jenny ja Antti Wihurin rahaston kokoelmassa. Suden taidetta on myös Suomen Ranskan-suurlähetystössä Pariisissa ja Egyptin-suurlähetystössä Kairossa sekä muun muassa Kansas Cityn Christy and Bill Gautreaux -kokoelmassa ja Kiinassa Xianin taidemuseossa.

Yksi Suden suurimmista näyttelyistä oli Helsingin taidemuseossa 2012–2013.Vuosina 2018–2020 Sudella oli kuusi yksityistä taidemuseonäyttelyä TangBon taidemuseossa ja X’ianin taidemuseossa Kiinassa sekä Salon, Jyväskylän, Joensuun ja Rovaniemen taidemuseoissa. Ulkomailla hänen töitään on ollut esillä myös muun muassa Italiassa, Irlannissa, Bosniassa, Ranskassa, Tanskassa, Yhdysvalloissa ja Egyptissä.

Vuonna 1998 Susi toteutti alttarimaalauksen Vantaan Rekolan Pyhän Andreaan kirkkoon.

Lisää teoksia taiteilijalta Nanna Susi

Taidetalo Ryynänen

OSTOKSILLE
Laadukkaan taiteen ostopaikka niin myymälässä kuin netissäkin.

Tee tarjous.
Kun löydät mieleisesi teoksen mutta haluaisit vielä neuvotella hinnasta - voit tehdä tarjouksen.